Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için



Not: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece bilgi türlerinin eşleşmesi yerinde olacaktır.

HotkeyField=Bir birleşimi veya dizi film hızlı bir şekilde bir eylem yapmak üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar yer.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına buyurmak bağırsakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ders muhtevain hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu vadi property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin esenladığı avantajlardan birisi. Aşağıda iki farklı yararlanmaı gösterelim.

Injection saldırılarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri sadık bir şekilde fiillenmelidir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya başka giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve düzenleyebilir.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının esas olarak sözıttığı ilk dershane olan “object” sınıfını daha yakından C# Object Kullanımı inceleyeceğiz.

Başkaca özellikler boy bos tutamazlar, bileğişkenlere paha aktarır veya okurken yoklama mekanizması geliştirmemizi sağlarlar.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık suhuletle erişebilirdik.

Object sınıfının tasarrufını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını esenlar:

Button denetçiüne ikon izafe etmek dâhilin umumiyetle Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir fotoğraf dosyası kullanarak bir Button muayeneüne ikon beslemek muhtevain adidaki kabil bir kod parçbeyını kullanabilirsiniz:

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *